Listă instalatori AFM 2023

Pe 6 Septembrie 2023 s-a publicat lista instalatorilor validați AFM în programul Casa verde 2023. Alege din lista de instalatori panouri fotovoltaice firma INOCOM BIZ SRL.

Alege INOCOM BIZ SRL din lista instalatorilor validati AFM, poziția 289, pagina 25 din listă

(CUI: RO34445895)

În cazul în care doriți să luați legătura cu noi, ne puteți suna la  următoarele numere de telefon:

Instrucțiuni – Cum alegi INOCOM BIZ SRL?

Oferta INOCOM BIZ SRL Casa Verde 2023

Alte informații utile

Consultă aici modelul / draftul de contract

Mai jos cateva informații utile/ clarificări legate de Oferta Casa Verde 2023 la inoSOLAR ROMANIA: https://inosolar.ro/oferta-preturi-casa-verde-2023/

✅  Panourile si invertoarele sunt la alegere in limita stocului disponibil. Aveți de ales între panouri Longi si Canadian Solar, si invertoarele între Growatt si Huawei (pretul ramane acelasi).

✅ Avem echipe disponibile în toată țara.

✅ Oferta include TVA cota 5% (prețul rămâne neschimbat în cazul în care se modifica cota de TVA).

✅ Prețurile afișate sunt pentru acoperiș înclinat. Structura la sol sau acoperiș drept angreneaza alte costuri.

✅ Oferta noastra este la cheie si include toate echipamentele necesare, materialele, manopera și întocmirea documentației in vederea obținerii calității de prosumator (producător și consumator de energie electrică). Măsurarea prizei de pământ și emitere buletin PRAM sunt gratuite. Prețul conține deci proiectul tehnic și documentație sistem fotovoltaic, transport, instalare, punere in functiune, configurare + Întocmire documentație pentru obținerea certificatului de prosumator, măsurarea prizei de pământ și emitere buletin PRAM.

✅ Impamantarea (doar dacă trebuie făcută de la 0) este contra cost, nu e inclusă, la fel si optimizatoarele pentru panouri.

Termenul de implementare conform Ghid AFM este de maxim 12 luni, dar interesul nostru este sa facem lucrarile cat mai repede cu putință pentru a putea deconta fondurile. Noi onoram lucrările dar abia la final decontam de la AFM, deci este in interesul nostru sa actionam rapid. Dorim sa nu lungim termenul, deci principiul este sa eficientizam la maxim timpul.Vom estima cel mai probabil atunci cand se vor închide listele de alegere instalatori.

✅ Avem echipe mobilizate din 4 centre din țară cu depozite individuale, detalii aici : https://inosolar.ro/despre-noi/

Suntem pregatiti sa facem fata unui număr important de instalari, avem resurse pregatite pe toate planurile: uman, financiar, logistic.

Suntem entuziasti si abia așteptam sa demaram instalarile!

Sunteți pe maini foarte bune, echipa inoSOLAR☀️e formată doar din profesioniști, urmărim excelența si dorim sa va oferim tot ce e mai bun, de la interacțiunea prin canalele de contact, la servicii de instalare si echipamente in sine!

Alege INOCOM BIZ SRL din lista instalatorilor validati AFM, poziția 289, pagina 25 din listă

si ai rezervat locul tau in calendarul de instalari sisteme fotovoltaice Casa Verde 2023.

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare prin email casaverde@inosolar.ro sau la telefon 0729 068 710

TESTIMONIALE

inoSOLAR
5.0
Conform celor 114 de recenzii
powered by Google
Ghita BitisGhita Bitis
06:48 13 Apr 24
Am montat cu ei in Oradea un sistem de 5.6 Kw, trifazic pentru mine si unu monofazic pentru parinti prin AFM. nota 10* . Felicit echipa din Timinisoara . Doar cuvinte de apreciere ! sunt convins ca aceste aprecieri ii onoreaza si in aceeasi masura ii responsabilizeaza sa ramana la fel de seriosi si promti! RECOMAND !
Doru TanaseDoru Tanase
06:56 11 Apr 24
Am montat sistem panouri fotovoltaice 6kw/h. Echipa profesionistă, firma este serioasă. Recomand cu încredere
hanta viorelhanta viorel
17:37 10 Apr 24
Programul Casa Verde 2023 - instalator Inosolar. Multumesc intregii echipe Inosolar pentru profesionalism, seriozitate si rapiditate si in mod deosebit echipei din teren (Elisei si Robert) pentru montajul rapid si de calitate a lucrarii.
doru lucandoru lucan
06:01 09 Apr 24
Totul este ok. Echipa din Timișoara a fost foarte profesionistă, amabilă și disponibilă, îi recomandăm. Vă mulțumim frumos.
marius alin cionoiumarius alin cionoiu
15:15 07 Apr 24
Foarte ok si tehnic si din punct de vedere organizatoric, si pret bun fata de piata. Recomand cu drag!!!
Valentin Daniel OanaValentin Daniel Oana
06:27 03 Apr 24
Am montat prin programul Casa Verde un sistem fotovoltaic de 5,8 trifazat . Am fost foarte mulțumit de echipa Inosolar inca de când i-am ales ca si firma . Mereu disponibil pt orice nelămurire . Recomand .
Musat PetreMusat Petre
06:02 02 Apr 24
Am montat împreuna prin Casa Verde 2023 acest proiect de 10.7kW, panouri Canadian Solar si invertor Huawei SUN2000 trifazat.Au lucrat profesionist și au ținut cont de micile ajustări ale noastre.Sistem perfect funcțional, ne bucurăm deja de ceea ce livrează.Recomand cu încredere 👌
Florin-Gheorghe TipleaFlorin-Gheorghe Tiplea
02:38 19 Mar 24
Am montat panouri fotovoltaice, 5,8 kw, prin programul Casa Verde cu echipa Inosolar și am fost foarte mulțumit de colaborarea cu ei. Recomand ca o firmă serioasă și profesionistă. Am numai cuvinte de laudă și la adresa echipei care a venit la montaj.
Perva CiprianPerva Ciprian
04:26 14 Mar 24
O echipa super calificata. Serviciile au fost foarte bune din partea celor de la ofertare precum si a celor care au executat lucrarea. O firma pe care o recomand. Colaborarea noastra a fost prin programul Casa Verde 2023.
János GacsadiJános Gacsadi
07:28 01 Mar 24
Marius DetaMarius Deta
15:09 29 Feb 24
Sunt foarte mulțumit de lucrare,băieții au știut fiecare ce sa facă și sau mișcat excelent.Acte,oferta foarte buna și foarte punctuali pe scurt, profesionalism.
Rafael ReitmayerRafael Reitmayer
11:42 24 Feb 24
O echipă de nota 10.foarte punctuali,pliați pe nevoile clientului și desigur calitatea lucrării care face diferența.si sa nu uit...prețurile în comparație cu alte firme sunt mult mai bune.multumesc.
Ionela MistrianuIonela Mistrianu
10:45 23 Feb 24
Recomand cu încredere preturi foarte bune, produse de calitate și echipa de mare valoare 👍👍
Dant AlexaDant Alexa
09:01 21 Feb 24
Mă declar foarte mulțumit de această companie. Au venit la instalare niste băieți minunați am avut parte de comunicare plăcută și niște oameni foarte atenți din toate punctele de vedere. Instalarea sa făcut rapid cu toate că condițiile de lucru au fost cam grele din cauza spațiului dar echipă a găsit cea mai buna variantă fara prea multe bătăi de cap. Nu am cuvinte păcat că sunt doar 5 stele. Recomand cu încredere.
bogdan mehedintubogdan mehedintu
20:11 20 Feb 24
Totul foarte bine.Contract , termene , lucrare , echipa de montaj.Nimic de spus negativ.Recomand cu drag
Bancu Narcisa CosminaBancu Narcisa Cosmina
20:06 20 Feb 24
Sunt mulțumită. Au respectat termenul pentru montaj, echipa profesionista, montajul executat intr-o singura zi.
Stela OroszStela Orosz
12:23 05 Feb 24
Multumim echipei Inosolar pentru realizarea sistemului de panouri fotovoltaice in vederea producerii energiei electrice la societatea Grace Design din localitatea Peciu Nou. Colaborarea cu societatea dvs., profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada ne determina sa va recomandam si altora cu multa incredere!Va dorim sa fiti sanatosi si sa continuati cu increderea ca ceea ce faceti este de ajutor multora!
LARISA CIOBANCANLARISA CIOBANCAN
16:30 27 Jan 24
Suntem foarte mulțumiți de proiectul realizat de către echipa dvs .O echipa harnică , serioasă și profesionistă !Ne bucurăm ca am optat pentru firma dvs și am obținut un rezultat favorabil ! Recomandăm tuturor cu încredere echipa inoSolar ! Mulțumim , Agripensiunea La Grădina Baia Sprie !
MIrela GheorghitaMIrela Gheorghita
16:10 26 Jan 24
Recomand cu toată încrederea inoSOLAR pentru oricine dorește să investească în energie solară. Am avut o experiență excelentă cu ei, echipa profesionistă, amabilă, foarte multumiți de serviciile lor!Mult succes în continuare!
EfyEfy
11:18 23 Nov 23
Multumesc echipei InoSOLAR! Am montat cu ei un sistem fotovoltaic off grid si doresc sa recomand cu toata aprecierea pe dl. Inginer BENONE BULUGU pentru inaltul sau profesionalism, pentru competenta tehnica, pentru comunicare eficienta si mai ales pretioasele sale recomandari tehnice. Multumim si d-nei. Alisa de la departamentul vanzari-relatii clienti care prin perseverenta si implicarea ei a facut toate demersurile specifice ca acest sistem sa fie montat in scurt timp. Concluzie: fara Dumnezeu nu poti face nimic in viata, iar uneori un om potrivit, competent la timpul si locul potrivit, pot deveni un mod prin care, Dumnezeu iti surade indirect in viata!
js_loader