Politică confidențialitate

Ultima actualizare: 19 iunie 2023

Introducere

INOCOM BIZ SRL (denumit în continuare „noi”, „ne”, „al nostru”) își respectă angajamentul față de protecția datelor personale și a vieții private a utilizatorilor săi. Această politică de confidențialitate se aplică website-ului https://inosolar.ro (denumit în continuare „Site”) și descrie modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile personale ale utilizatorilor săi.

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizați Site-ul nostru.

Informații colectate

Colectăm informații personale și nepersonale despre dumneavoastră atunci când utilizați Site-ul nostru. Informațiile personale includ, dar nu se limitează la, numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon. Informațiile nepersonale includ, dar nu se limitează la, informații despre dispozitivul și conexiunea la internet, inclusiv adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser.

Tehnologii folosite

 1. WordPress: Site-ul nostru este construit pe platforma WordPress, care poate colecta anumite informații pentru a îmbunătăți funcționalitatea și experiența utilizatorilor.
 2. Google Analytics: Utilizăm Google Analytics pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu Site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Google Analytics colectează informații despre vizitatorii site-ului în mod anonim.
 3. Facebook Pixel: Folosim Facebook Pixel pentru a urmări performanța campaniilor publicitare și a oferi reclame relevante utilizatorilor.
 4. Blog: Site-ul nostru include un modul de comentarii pentru blog. Atunci când lăsați un comentariu, vă puteți aștepta ca datele dvs. personale să fie colectate și stocate în scopul gestionării și afișării comentariilor.
 5. WooCommerce: Magazinul nostru online este construit pe platforma WooCommerce, care poate colecta și stoca informații personale pentru a vă oferi servicii și produse.
 6. miniCRM: Utilizăm un formular de contact din softul CRM numit miniCRM pentru a colecta datele potențialilor clienți.

Cum utilizăm informațiile colectate

Folosim informațiile colectate în următoarele scopuri:

 1. Pentru a vă oferi produse și servicii.
 2. Pentru a îmbunătăți Site-ul și experiența utilizatorilor.
 3. Pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu produsele, serviciile și promoțiile noastre.
 4. Pentru a răspunde la întrebările și solicitările dumneavoastră.
 5. Pentru a analiza tendințele și a monitoriza utilizarea Site-ului.
 6. Pentru a proteja și asigura integritatea Site-ului și a serviciilor noastre.
 7. Pentru a îndeplini orice scop pentru care ne-ați furnizat informații.
 8. Pentru a ne conforma cu cerințele legale și reglementările aplicabile.

Divulgarea informațiilor personale

Nu vindem, închiriem sau transferăm informațiile personale către terțe părți, cu excepția cazului în care suntem obligați de lege sau avem consimțământul dvs. expres. Putem împărtăși informații cu furnizorii noștri de servicii care ne ajută să operăm și să îmbunătățim Site-ul și serviciile noastre.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dvs. personale. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, accesului neautorizat, dezvăluirii, modificării și distrugerii accidentale sau ilegale. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs. personale.

Link-uri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe un link către un alt site, veți fi direcționat către acel site. Vă recomandăm să consultați politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Drepturile dvs. privind protecția datelor

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa prelucrarea datelor personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita portabilitatea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment și din orice motiv. Vă recomandăm să consultați periodic această politică pentru a fi la curent cu modul în care protejăm informațiile personale colectate. Prin continuarea utilizării acestui Site sau furnizarea de informații personale după ce am efectuat modificări la această politică de confidențialitate, se consideră că sunteți de acord cu modificările respective.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos:

INOCOM BIZ SRL Str. Antiaeriană nr. 6A22, bl. C7, sect. 5, București, RO 051015 Telefon: 021 555 17 48 Email: contact@inosolar.ro

Dacă considerați că prelucrarea datelor dvs. personale încalcă legislația aplicabilă privind protecția datelor, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere competentă. În România, aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Oferta te așteaptă. Sună acum!