Termeni și conditii

Ultima actualizare: 19 iunie 2023

Introducere

Acești termeni și condiții guvernează utilizarea website-ului https://inosolar.ro și a magazinului online asociat, deținute și operate de INOCOM BIZ SRL. Prin utilizarea acestui Site și a serviciilor asociate, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați Site-ul și serviciile noastre.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul, marca, logourile, imaginile și orice alte elemente de pe Site sunt proprietatea INOCOM BIZ SRL sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile privind proprietatea intelectuală. Niciun conținut sau element al Site-ului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, modificat sau utilizat în orice alt mod fără acordul prealabil scris al INOCOM BIZ SRL.

Utilizarea Site-ului

Utilizatorii pot folosi Site-ul și magazinul online doar în scopuri legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. Este interzis să utilizați Site-ul sau serviciile noastre în scopul de a încălca legile aplicabile, a hărțui sau prejudicia altor persoane, a compromite securitatea Site-ului sau a serviciilor noastre sau a colecta informații personale despre alți utilizatori fără consimțământul lor.

Înregistrarea și contul de utilizator

Pentru a accesa anumite funcții ale Site-ului și a magazinului online, este posibil să fie necesar să vă creați un cont de utilizator. Sunteți responsabil pentru păstrarea în siguranță a informațiilor de autentificare și a parolei contului dvs. și pentru toate acțiunile care au loc în cadrul contului dvs. INOCOM BIZ SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere sau daună rezultată din utilizarea neautorizată a contului dvs.

Produse și servicii

Magazinul online oferă spre vânzare panouri fotovoltaice, invertoare și alte produse și servicii asociate. Ne străduim să furnizăm informații exacte și actualizate despre produsele și serviciile noastre. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile prezentate pe Site sunt întotdeauna complete, corecte și actualizate.

Prețuri și disponibilitate

Prețurile și disponibilitatea produselor și serviciilor prezentate pe Site pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a ajusta prețurile și disponibilitatea în funcție de condițiile pieței și de alte factor

i. Toate prețurile sunt exprimate în lei românești (RON) și includ TVA, cu excepția cazului în care se menționează altfel.

Comenzi și plăți

Pentru a plasa o comandă pe magazinul nostru online, trebuie să selectați produsele dorite, să le adăugați în coșul de cumpărături și să finalizați procesul de comandă, furnizând informațiile necesare. După ce ați plasat comanda, veți primi o confirmare pe e-mail cu detaliile acesteia.

Plata produselor și serviciilor comandate se poate face prin diferite metode, precum card de credit/debit, transfer bancar sau plata la livrare, în funcție de opțiunile disponibile. Plata trebuie să fie efectuată în termenul specificat în confirmarea comenzii.

Livrarea

Livrarea produselor se va face în conformitate cu informațiile furnizate în timpul plasării comenzii și cu termenii și condițiile de livrare prezentate pe Site. INOCOM BIZ SRL nu își asumă responsabilitatea pentru întârzieri sau probleme în livrare cauzate de furnizorii de servicii de curierat sau de alte circumstanțe independente de voința noastră.

Politica de returnare

Dacă doriți să returnați un produs achiziționat de pe magazinul nostru online, aveți dreptul să o faceți în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform legislației române în vigoare. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și în ambalajul original. Returnarea banilor va fi efectuată în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat. Costurile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de client, cu excepția cazului în care produsul este defect sau a fost livrat greșit.

Limitarea răspunderii

INOCOM BIZ SRL și afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau consecvențiale care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul, serviciile noastre sau produsele comercializate pe magazinul nostru online.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Modificările vor fi publicate pe această pagină și vor deveni efective imediat după publicare. Prin continuarea utilizării Site-ului și a serviciilor noastre după modificarea termenilor și condițiilor, se consideră că sunteți de acord cu modificările respective.

Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernate de și interpretați în conformție cu legile României. Orice litigiu, controversă sau pretenție care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții, inclusiv dar fără a se limita la interpretarea, validitatea, îndeplinirea sau rezilierea lor, va fi supusă exclusiv jurisdicției instanțelor competente din România.

În cazul în care o dispoziție a acestor termeni și condiții este considerată a fi nelegală, nevalidă sau inaplicabilă, dispoziția respectivă va fi considerată separată de celelalte dispoziții și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții.

Renunțarea la drepturi

Renunțarea la oricare dintre drepturile noastre în temeiul acestor termeni și condiții nu va fi considerată o renunțare la oricare dintre celelalte drepturi și nu va afecta în niciun fel valabilitatea întregului acord.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos:

INOCOM BIZ SRL Str. Antiaeriană nr. 6A22, bl. C7, sect. 5, București, RO 051015 Telefon: 021 555 17 48 Email: contact@inosolar.ro

Acest document a fost actualizat ultima dată la data de 15 ianuarie 2024.

TESTIMONIALE

inoSOLAR
5.0
Conform celor 114 de recenzii
powered by Google
Ghita BitisGhita Bitis
06:48 13 Apr 24
Am montat cu ei in Oradea un sistem de 5.6 Kw, trifazic pentru mine si unu monofazic pentru parinti prin AFM. nota 10* . Felicit echipa din Timinisoara . Doar cuvinte de apreciere ! sunt convins ca aceste aprecieri ii onoreaza si in aceeasi masura ii responsabilizeaza sa ramana la fel de seriosi si promti! RECOMAND !
Doru TanaseDoru Tanase
06:56 11 Apr 24
Am montat sistem panouri fotovoltaice 6kw/h. Echipa profesionistă, firma este serioasă. Recomand cu încredere
hanta viorelhanta viorel
17:37 10 Apr 24
Programul Casa Verde 2023 - instalator Inosolar. Multumesc intregii echipe Inosolar pentru profesionalism, seriozitate si rapiditate si in mod deosebit echipei din teren (Elisei si Robert) pentru montajul rapid si de calitate a lucrarii.
doru lucandoru lucan
06:01 09 Apr 24
Totul este ok. Echipa din Timișoara a fost foarte profesionistă, amabilă și disponibilă, îi recomandăm. Vă mulțumim frumos.
marius alin cionoiumarius alin cionoiu
15:15 07 Apr 24
Foarte ok si tehnic si din punct de vedere organizatoric, si pret bun fata de piata. Recomand cu drag!!!
Valentin Daniel OanaValentin Daniel Oana
06:27 03 Apr 24
Am montat prin programul Casa Verde un sistem fotovoltaic de 5,8 trifazat . Am fost foarte mulțumit de echipa Inosolar inca de când i-am ales ca si firma . Mereu disponibil pt orice nelămurire . Recomand .
Musat PetreMusat Petre
06:02 02 Apr 24
Am montat împreuna prin Casa Verde 2023 acest proiect de 10.7kW, panouri Canadian Solar si invertor Huawei SUN2000 trifazat.Au lucrat profesionist și au ținut cont de micile ajustări ale noastre.Sistem perfect funcțional, ne bucurăm deja de ceea ce livrează.Recomand cu încredere 👌
Florin-Gheorghe TipleaFlorin-Gheorghe Tiplea
02:38 19 Mar 24
Am montat panouri fotovoltaice, 5,8 kw, prin programul Casa Verde cu echipa Inosolar și am fost foarte mulțumit de colaborarea cu ei. Recomand ca o firmă serioasă și profesionistă. Am numai cuvinte de laudă și la adresa echipei care a venit la montaj.
Perva CiprianPerva Ciprian
04:26 14 Mar 24
O echipa super calificata. Serviciile au fost foarte bune din partea celor de la ofertare precum si a celor care au executat lucrarea. O firma pe care o recomand. Colaborarea noastra a fost prin programul Casa Verde 2023.
János GacsadiJános Gacsadi
07:28 01 Mar 24
Marius DetaMarius Deta
15:09 29 Feb 24
Sunt foarte mulțumit de lucrare,băieții au știut fiecare ce sa facă și sau mișcat excelent.Acte,oferta foarte buna și foarte punctuali pe scurt, profesionalism.
Rafael ReitmayerRafael Reitmayer
11:42 24 Feb 24
O echipă de nota 10.foarte punctuali,pliați pe nevoile clientului și desigur calitatea lucrării care face diferența.si sa nu uit...prețurile în comparație cu alte firme sunt mult mai bune.multumesc.
Ionela MistrianuIonela Mistrianu
10:45 23 Feb 24
Recomand cu încredere preturi foarte bune, produse de calitate și echipa de mare valoare 👍👍
Dant AlexaDant Alexa
09:01 21 Feb 24
Mă declar foarte mulțumit de această companie. Au venit la instalare niste băieți minunați am avut parte de comunicare plăcută și niște oameni foarte atenți din toate punctele de vedere. Instalarea sa făcut rapid cu toate că condițiile de lucru au fost cam grele din cauza spațiului dar echipă a găsit cea mai buna variantă fara prea multe bătăi de cap. Nu am cuvinte păcat că sunt doar 5 stele. Recomand cu încredere.
bogdan mehedintubogdan mehedintu
20:11 20 Feb 24
Totul foarte bine.Contract , termene , lucrare , echipa de montaj.Nimic de spus negativ.Recomand cu drag
Bancu Narcisa CosminaBancu Narcisa Cosmina
20:06 20 Feb 24
Sunt mulțumită. Au respectat termenul pentru montaj, echipa profesionista, montajul executat intr-o singura zi.
Stela OroszStela Orosz
12:23 05 Feb 24
Multumim echipei Inosolar pentru realizarea sistemului de panouri fotovoltaice in vederea producerii energiei electrice la societatea Grace Design din localitatea Peciu Nou. Colaborarea cu societatea dvs., profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada ne determina sa va recomandam si altora cu multa incredere!Va dorim sa fiti sanatosi si sa continuati cu increderea ca ceea ce faceti este de ajutor multora!
LARISA CIOBANCANLARISA CIOBANCAN
16:30 27 Jan 24
Suntem foarte mulțumiți de proiectul realizat de către echipa dvs .O echipa harnică , serioasă și profesionistă !Ne bucurăm ca am optat pentru firma dvs și am obținut un rezultat favorabil ! Recomandăm tuturor cu încredere echipa inoSolar ! Mulțumim , Agripensiunea La Grădina Baia Sprie !
MIrela GheorghitaMIrela Gheorghita
16:10 26 Jan 24
Recomand cu toată încrederea inoSOLAR pentru oricine dorește să investească în energie solară. Am avut o experiență excelentă cu ei, echipa profesionistă, amabilă, foarte multumiți de serviciile lor!Mult succes în continuare!
EfyEfy
11:18 23 Nov 23
Multumesc echipei InoSOLAR! Am montat cu ei un sistem fotovoltaic off grid si doresc sa recomand cu toata aprecierea pe dl. Inginer BENONE BULUGU pentru inaltul sau profesionalism, pentru competenta tehnica, pentru comunicare eficienta si mai ales pretioasele sale recomandari tehnice. Multumim si d-nei. Alisa de la departamentul vanzari-relatii clienti care prin perseverenta si implicarea ei a facut toate demersurile specifice ca acest sistem sa fie montat in scurt timp. Concluzie: fara Dumnezeu nu poti face nimic in viata, iar uneori un om potrivit, competent la timpul si locul potrivit, pot deveni un mod prin care, Dumnezeu iti surade indirect in viata!
js_loader