Ofertă Prețuri Casa Verde 2023

Actualizat pe: 15.02.2024

AM ÎNCEPUT!!! 🏡

De săptămâna trecută inoSOLAR e pe acoperișuri în toată țara, în cadrul programului CASA VERDE! ☀️

Cu entuziasm am pornit primele instalări pentru beneficiarii programului Casa Verde 2023 care au ales inoSOLAR și ne bucurăm de fiecare dată când primim feedback de la client 🤩

Vom continua instalările conform calendarului stabilit.

Actualizat pe: 22.01.2024

 Aplicația Programului Casa Verde Fotovoltaice se va debloca mâine, 23 ianuarie 2024, ora 10.00

Aplicația Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice se va debloca începând cu data de 23.01.2024, ora 🕐10.00.

Astfel, începând de mâine, ora 🕐10.00, solicitanții care nu au selectat un instalator până la data suspendării Programului, au la dispoziție un termen de maximum 90 de zile pentru selectarea unui instalator validat, prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziție de AFM la adresa www.afm.ro. În cadrul aplicației va fi disponibilă lista completă a instalatorilor validați de către Administrația Fondului pentru Mediu.

În acest termen, instalatorii selectați au obligația efectuării analizei documentelor încărcate de solicitant precum și aprobarea solicitanţilor eligibili, în condițiile și termenele stabilite prin Ghidul de finanțare a Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională, aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1063/2023.

În cazul solicitărilor de revenire în statusul ”în verificare conformitate și eligibilitate”, determinate de rezoluția eronată aplicată de instalatori în aplicație, în urma analizei documentelor încărcate de solicitant, se stabilește un termen de maximum 5 zile calculate de la data de 23.01.2024, în cadrul căruia instalatorii sunt obligați să remedieze aceste situații.

Actualizat pe: 05.10.2023

Începând cu data de 26 septembrie 2023, Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 se suspendă ca urmare a Hotărârii Curții de Apel Oradea nr. 199/2023 în dosarul 3168/111/2023.

Administrația Fondului pentru Mediu va depune toate eforturile pentru a clarifica situația și pentru a debloca și relua Programul Casa Verde Fotovoltaice în cel mai scurt timp.

Dorim să vă aducem la cunoștință ca:

1. E posibil ca Programul să fie deblocat (nu avem informații conform cărora acesta s-a suspendat total),

2. Dosarele depuse la inoSOLAR au fost deja evaluate in proportie de 98% urmand sa revenim către dvs cu email. Finanțarea rezervată pentru proiectele dumneavoastră NU a fost pierdută.

Din informațiile oficiale pe care le avem momentan, NU va fi necesară reîncărcarea documentelor pe platformă în momentul reluării programului Casa Verde pentru sesiunea 2023. Toate proiectele aprobate rămân înregistrate și vor fi procesate în continuare în funcție de evoluțiile ulterioare.

3. După ce primiți email cu eligibil/neeligibil, va rugam asteptati, vom lua noi legatura cu dvs pentru pasii urmatori. Vom fi nevoiți sa asteptam AFM sa publice lista beneficiarilor aprobați/respinși pe site-ul oficial AFM.

4. Vom pune la dispoziția dvs un portal My account pentru a putea avea acces direct la contract, oferta si pentru a incarca documentele necesare depunerii dosarului de prosumator.

Va vom furniza in timp util toate informațiile de care aveți nevoie.

Dacă doriți detalii suplimentare, aveți posibilitatea sa ne scrieți pe adresa : casaverde@inosolar.ro sau sa ne contactati la 0729 068 710

Vezi aici tabelul cu oferte prețuri Casa Verde 2023 de la inoSOLAR și alege un sistem de panouri fotovoltaice bun și potrivit nevoilor tale.

Alege INOCOM BIZ SRL din lista instalatorilor validati AFM, poziția 289, pagina 25 din listă

si ai rezervat locul tau in calendarul de instalari sisteme fotovoltaice Casa Verde 2023.

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare prin email casaverde@inosolar.ro sau la telefon 0729 068 710

TESTIMONIALE

Am montat panourile fotovoltaice cu inoSOLAR la hotelul meu BORDEAUX din Galați și sunt foarte mulțumită. Super profesioniști. Recomand cu drag.

Ana Savin
Ana Savin

Client

Sunt o fire analitică pentru că vreau un raport calitate-preț excelent. De aceea am ales și recomand inoSOLAR pentru panouri fotovoltaice.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Client

Au raspuns prompt solicitarii noastre, o echipa implicata, totul a decurs ok. Mulțumim pentru servicii și la cât mai multe proiecte realizate cu succes.

Cristina CASIAN
Cristina Casian

Client