Înscrie-te acum pentru montarea de panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde 2023: preînscrierile au început!

Este momentul să te pregătești pentru viitorul verde! Ne bucurăm să anunțăm că am lansat programul de preînscriere pentru montarea de panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde 2023. Dacă te gândești să faci trecerea la energia regenerabilă și să beneficiezi de avantajele financiare oferite de acest program guvernamental, acum este momentul perfect să te alături nouă.

Programul Casa Verde 2023: Ce trebuie să știi

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, inițiat de Ministerul Mediului, oferă finanțare pentru persoanele fizice interesate să instaleze panouri fotovoltaice pe locuințele lor. Prin acest program, poți beneficia de o finanțare generoasă pentru a-ți echipa casa cu un sistem fotovoltaic care să producă energie verde și să reducă costurile facturilor tale de energie.

Începând cu data de 5 mai 2023, persoanele fizice pot depune cererile de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice. În acest sens, am decis să lansăm un program de preînscriere pentru a ajuta clienții să se pregătească în avans și să se asigure că vor beneficia de toate avantajele acestui program.

Beneficiile preînscrierii la inoSOLAR

Preînscrierea la inoSOLAR îți oferă mai multe avantaje, cum ar fi:

  1. Consultanță specializată: Echipa noastră de experți te va ghida prin întregul proces de aplicare pentru programul Casa Verde 2023, oferindu-ți sfaturi și informații detaliate despre panourile fotovoltaice, finanțare și documentație.
  2. Prioritate la montarea panourilor fotovoltaice: Prin preînscriere, vei beneficia de prioritate în calendarul de montare a panourilor fotovoltaice, asigurându-te că vei avea sistemul instalat cât mai curând posibil.
  3. Acces la cele mai noi tehnologii și modele: Fiind printre primii clienți care se preînscriu, vei avea acces la cele mai noi și performante modele de panouri fotovoltaice și invertoare, care îți vor asigura un sistem eficient și durabil.

Pași pentru preînscriere

Pentru a te preînscrie în programul nostru și a beneficia de toate avantajele menționate, urmează pașii de mai jos:

  1. Contactează-ne prin telefon la +40 735 320 363, prin e-mail la contact@inosolar.ro sau completează formularul de aici.
  2. Echipa noastră de consultanți te va contacta pentru a discuta despre nevoile și preferințele tale în ceea ce privește montarea de panouri fotovoltaice și pentru a-ți oferi informații detaliate despre programul Casa Verde 2023.
  3. Împreună cu consultanții noștri, vei stabili un plan personalizat pentru sistemul fotovoltaic, luând în considerare dimensiunile, nevoile de energie și bugetul tău.
  4. Echipa noastră te va ajuta să pregătești documentația necesară pentru aplicarea la programul Casa Verde 2023, asigurându-te că îndeplinești toate cerințele și termenele limită.
  5. După ce ai fost acceptat în programul Casa Verde 2023, vom programa montarea panourilor fotovoltaice la locuința ta, având în vedere preferințele tale și disponibilitatea echipei noastre de instalatori profesioniști.

Nu rata această ocazie extraordinară!

Prin preînscrierea la programul nostru, vei fi un pas înaintea celorlalți și te vei asigura că vei beneficia de toate avantajele oferite de programul Casa Verde 2023. Alătură-te nouă în această inițiativă verde și profită de oportunitatea de a-ți transforma casa într-o sursă de energie curată și sustenabilă.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a te preînscrie, contactează-ne astăzi la +40 735 320 363 sau prin e-mail la [introduceți adresa de e-mail aici]. Echipa inoSOLAR este aici pentru a te sprijini în demersul tău de a adopta energia verde și a contribui la un viitor mai luminos și mai curat pentru toți.

Concluzie

Casa Verde Fotovoltaice 2023 - Tot ce trebuie să știți despre program și cum să beneficiați de finanțare
Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Tot ce trebuie să știți despre program și cum să beneficiați de finanțare

Înscrie-te acum aici pentru montarea de panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde 2023 și bucură-te de toate beneficiile pe care energia regenerabilă le aduce în viața ta și a celor dragi. Alătură-te mișcării către un viitor mai verde și mai sustenabil și lasă inoSOLAR să te ajute să îți atingi aceste obiective. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru un viitor mai strălucit!

TESTIMONIALE

inoSOLAR
5.0
Conform celor 114 de recenzii
powered by Google
Ghita BitisGhita Bitis
06:48 13 Apr 24
Am montat cu ei in Oradea un sistem de 5.6 Kw, trifazic pentru mine si unu monofazic pentru parinti prin AFM. nota 10* . Felicit echipa din Timinisoara . Doar cuvinte de apreciere ! sunt convins ca aceste aprecieri ii onoreaza si in aceeasi masura ii responsabilizeaza sa ramana la fel de seriosi si promti! RECOMAND !
Doru TanaseDoru Tanase
06:56 11 Apr 24
Am montat sistem panouri fotovoltaice 6kw/h. Echipa profesionistă, firma este serioasă. Recomand cu încredere
hanta viorelhanta viorel
17:37 10 Apr 24
Programul Casa Verde 2023 - instalator Inosolar. Multumesc intregii echipe Inosolar pentru profesionalism, seriozitate si rapiditate si in mod deosebit echipei din teren (Elisei si Robert) pentru montajul rapid si de calitate a lucrarii.
doru lucandoru lucan
06:01 09 Apr 24
Totul este ok. Echipa din Timișoara a fost foarte profesionistă, amabilă și disponibilă, îi recomandăm. Vă mulțumim frumos.
marius alin cionoiumarius alin cionoiu
15:15 07 Apr 24
Foarte ok si tehnic si din punct de vedere organizatoric, si pret bun fata de piata. Recomand cu drag!!!
Valentin Daniel OanaValentin Daniel Oana
06:27 03 Apr 24
Am montat prin programul Casa Verde un sistem fotovoltaic de 5,8 trifazat . Am fost foarte mulțumit de echipa Inosolar inca de când i-am ales ca si firma . Mereu disponibil pt orice nelămurire . Recomand .
Musat PetreMusat Petre
06:02 02 Apr 24
Am montat împreuna prin Casa Verde 2023 acest proiect de 10.7kW, panouri Canadian Solar si invertor Huawei SUN2000 trifazat.Au lucrat profesionist și au ținut cont de micile ajustări ale noastre.Sistem perfect funcțional, ne bucurăm deja de ceea ce livrează.Recomand cu încredere 👌
Florin-Gheorghe TipleaFlorin-Gheorghe Tiplea
02:38 19 Mar 24
Am montat panouri fotovoltaice, 5,8 kw, prin programul Casa Verde cu echipa Inosolar și am fost foarte mulțumit de colaborarea cu ei. Recomand ca o firmă serioasă și profesionistă. Am numai cuvinte de laudă și la adresa echipei care a venit la montaj.
Perva CiprianPerva Ciprian
04:26 14 Mar 24
O echipa super calificata. Serviciile au fost foarte bune din partea celor de la ofertare precum si a celor care au executat lucrarea. O firma pe care o recomand. Colaborarea noastra a fost prin programul Casa Verde 2023.
János GacsadiJános Gacsadi
07:28 01 Mar 24
Marius DetaMarius Deta
15:09 29 Feb 24
Sunt foarte mulțumit de lucrare,băieții au știut fiecare ce sa facă și sau mișcat excelent.Acte,oferta foarte buna și foarte punctuali pe scurt, profesionalism.
Rafael ReitmayerRafael Reitmayer
11:42 24 Feb 24
O echipă de nota 10.foarte punctuali,pliați pe nevoile clientului și desigur calitatea lucrării care face diferența.si sa nu uit...prețurile în comparație cu alte firme sunt mult mai bune.multumesc.
Ionela MistrianuIonela Mistrianu
10:45 23 Feb 24
Recomand cu încredere preturi foarte bune, produse de calitate și echipa de mare valoare 👍👍
Dant AlexaDant Alexa
09:01 21 Feb 24
Mă declar foarte mulțumit de această companie. Au venit la instalare niste băieți minunați am avut parte de comunicare plăcută și niște oameni foarte atenți din toate punctele de vedere. Instalarea sa făcut rapid cu toate că condițiile de lucru au fost cam grele din cauza spațiului dar echipă a găsit cea mai buna variantă fara prea multe bătăi de cap. Nu am cuvinte păcat că sunt doar 5 stele. Recomand cu încredere.
bogdan mehedintubogdan mehedintu
20:11 20 Feb 24
Totul foarte bine.Contract , termene , lucrare , echipa de montaj.Nimic de spus negativ.Recomand cu drag
Bancu Narcisa CosminaBancu Narcisa Cosmina
20:06 20 Feb 24
Sunt mulțumită. Au respectat termenul pentru montaj, echipa profesionista, montajul executat intr-o singura zi.
Stela OroszStela Orosz
12:23 05 Feb 24
Multumim echipei Inosolar pentru realizarea sistemului de panouri fotovoltaice in vederea producerii energiei electrice la societatea Grace Design din localitatea Peciu Nou. Colaborarea cu societatea dvs., profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada ne determina sa va recomandam si altora cu multa incredere!Va dorim sa fiti sanatosi si sa continuati cu increderea ca ceea ce faceti este de ajutor multora!
LARISA CIOBANCANLARISA CIOBANCAN
16:30 27 Jan 24
Suntem foarte mulțumiți de proiectul realizat de către echipa dvs .O echipa harnică , serioasă și profesionistă !Ne bucurăm ca am optat pentru firma dvs și am obținut un rezultat favorabil ! Recomandăm tuturor cu încredere echipa inoSolar ! Mulțumim , Agripensiunea La Grădina Baia Sprie !
MIrela GheorghitaMIrela Gheorghita
16:10 26 Jan 24
Recomand cu toată încrederea inoSOLAR pentru oricine dorește să investească în energie solară. Am avut o experiență excelentă cu ei, echipa profesionistă, amabilă, foarte multumiți de serviciile lor!Mult succes în continuare!
EfyEfy
11:18 23 Nov 23
Multumesc echipei InoSOLAR! Am montat cu ei un sistem fotovoltaic off grid si doresc sa recomand cu toata aprecierea pe dl. Inginer BENONE BULUGU pentru inaltul sau profesionalism, pentru competenta tehnica, pentru comunicare eficienta si mai ales pretioasele sale recomandari tehnice. Multumim si d-nei. Alisa de la departamentul vanzari-relatii clienti care prin perseverenta si implicarea ei a facut toate demersurile specifice ca acest sistem sa fie montat in scurt timp. Concluzie: fara Dumnezeu nu poti face nimic in viata, iar uneori un om potrivit, competent la timpul si locul potrivit, pot deveni un mod prin care, Dumnezeu iti surade indirect in viata!
js_loader
Oferta te așteaptă. Sună acum!