Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Tot ce trebuie să știți despre program și cum să beneficiați de finanțare

Casa Verde Fotovoltaice 2023 este un program guvernamental destinat să sprijine cetățenii români în tranziția către energia verde prin instalarea de panouri fotovoltaice. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că începând cu data de 5 mai 2023, persoanele fizice se pot înscrie pentru a primi finanțare în cadrul acestui program.

În acest articol, vom discuta despre tot ce trebuie să știți despre programul Casa Verde 2023 și cum să vă înscrieți pentru a beneficia de finanțare.

Casa Verde Fotovoltaice 2023

Casa Verde Fotovoltaice 2023

Programul Casa Verde 2023 este diferit față de anul trecut, în sensul că acum cererile de finanțare se vor depune direct de către beneficiari, nu de către instalatori. Astfel, ministrul Mediului dorește să elimine posibilitatea ca instalatorii să decidă în mod discreționar cine beneficiază de finanțare și în ce ordine.

Când începe înscrierea la Casa Verde Fotovoltaice 2023

Înscrierea în program va începe pe 28 aprilie, când instalatorii se pot înregistra în sistem. Apoi, pe 5 mai, se va lansa primul apel de cereri de finanțare pentru persoanele fizice. Pentru a nu supraîncărca sistemul informatic, cererile de finanțare vor fi încărcate pe regiuni, din două în două zile.

Care e bugetul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Bugetul programului Casa Verde 2023 va fi repartizat pe regiuni, proporțional cu numărul de case individuale intabulate în fiecare regiune. Astfel, toți cetățenii care îndeplinesc condițiile programului vor avea șanse egale de a primi finanțare.

Acte necesare înscriere Casa Verde Fotovoltaice 2023

Pentru a vă înscrie în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, va trebui să prezentați buletinul de identitate și extrasul de carte funciară. De asemenea, trebuie să demonstrați că nu aveți datorii la bugetul local și la bugetul de stat. Acestea sunt singurele documente necesare pentru înscrierea în program.

Anul trecut, Administrația Fondului pentru Mediu a semnat peste 40.000 de contracte în cadrul programului Casa Verde. Acest an se așteaptă la un număr similar de beneficiari, iar aplicația informatică este pregătită să facă față cererilor.

Cum beneficiați de Casa Verde Fotovoltaice 2023

Informatii Casa Verde Fotovoltaice 2023
Informatii Casa Verde Fotovoltaice 2023

Dacă sunteți interesat să beneficiați de programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, vă îndemnăm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă înscrie pe lista de așteptare. Echipa noastră de la INOCOM BIZ SRL este pregătită să vă ofere consultanță și să vă ajute să instalați panourile fotovoltaice în cel mai scurt timp posibil. Nu ratați această oportunitate de a vă transforma locuința într-o casă verde și de a economisi bani pe termen lung!

Pentru a vă asigura că veți fi eligibil pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, vă recomandăm să verificați în prealabil toate documentele necesare și să vă asigurați că nu aveți datorii la bugetul local sau la bugetul de stat. Cu toate acestea, echipa noastră vă poate oferi asistență și îndrumare în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri.

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 este o inițiativă importantă pentru a încuraja tranziția către energie regenerabilă în România și pentru a contribui la obiectivele Uniunii Europene în privința protecției mediului și reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră. Nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă voi!

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum puteți profita de programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 și pentru a vă înscrie pe lista de așteptare. Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți primii pași către o casă mai verde și un viitor mai sustenabil!

Profitați acum de programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 și faceți parte din mișcarea către un viitor mai verde și mai sustenabil! Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă transformați casa într-o sursă de energie curată și eficientă, care vă va aduce beneficii atât pentru buzunarul vostru, cât și pentru mediul înconjurător.

TESTIMONIALE

inoSOLAR
5.0
Conform celor 114 de recenzii
powered by Google
Ghita BitisGhita Bitis
06:48 13 Apr 24
Am montat cu ei in Oradea un sistem de 5.6 Kw, trifazic pentru mine si unu monofazic pentru parinti prin AFM. nota 10* . Felicit echipa din Timinisoara . Doar cuvinte de apreciere ! sunt convins ca aceste aprecieri ii onoreaza si in aceeasi masura ii responsabilizeaza sa ramana la fel de seriosi si promti! RECOMAND !
Doru TanaseDoru Tanase
06:56 11 Apr 24
Am montat sistem panouri fotovoltaice 6kw/h. Echipa profesionistă, firma este serioasă. Recomand cu încredere
hanta viorelhanta viorel
17:37 10 Apr 24
Programul Casa Verde 2023 - instalator Inosolar. Multumesc intregii echipe Inosolar pentru profesionalism, seriozitate si rapiditate si in mod deosebit echipei din teren (Elisei si Robert) pentru montajul rapid si de calitate a lucrarii.
doru lucandoru lucan
06:01 09 Apr 24
Totul este ok. Echipa din Timișoara a fost foarte profesionistă, amabilă și disponibilă, îi recomandăm. Vă mulțumim frumos.
marius alin cionoiumarius alin cionoiu
15:15 07 Apr 24
Foarte ok si tehnic si din punct de vedere organizatoric, si pret bun fata de piata. Recomand cu drag!!!
Valentin Daniel OanaValentin Daniel Oana
06:27 03 Apr 24
Am montat prin programul Casa Verde un sistem fotovoltaic de 5,8 trifazat . Am fost foarte mulțumit de echipa Inosolar inca de când i-am ales ca si firma . Mereu disponibil pt orice nelămurire . Recomand .
Musat PetreMusat Petre
06:02 02 Apr 24
Am montat împreuna prin Casa Verde 2023 acest proiect de 10.7kW, panouri Canadian Solar si invertor Huawei SUN2000 trifazat.Au lucrat profesionist și au ținut cont de micile ajustări ale noastre.Sistem perfect funcțional, ne bucurăm deja de ceea ce livrează.Recomand cu încredere 👌
Florin-Gheorghe TipleaFlorin-Gheorghe Tiplea
02:38 19 Mar 24
Am montat panouri fotovoltaice, 5,8 kw, prin programul Casa Verde cu echipa Inosolar și am fost foarte mulțumit de colaborarea cu ei. Recomand ca o firmă serioasă și profesionistă. Am numai cuvinte de laudă și la adresa echipei care a venit la montaj.
Perva CiprianPerva Ciprian
04:26 14 Mar 24
O echipa super calificata. Serviciile au fost foarte bune din partea celor de la ofertare precum si a celor care au executat lucrarea. O firma pe care o recomand. Colaborarea noastra a fost prin programul Casa Verde 2023.
János GacsadiJános Gacsadi
07:28 01 Mar 24
Marius DetaMarius Deta
15:09 29 Feb 24
Sunt foarte mulțumit de lucrare,băieții au știut fiecare ce sa facă și sau mișcat excelent.Acte,oferta foarte buna și foarte punctuali pe scurt, profesionalism.
Rafael ReitmayerRafael Reitmayer
11:42 24 Feb 24
O echipă de nota 10.foarte punctuali,pliați pe nevoile clientului și desigur calitatea lucrării care face diferența.si sa nu uit...prețurile în comparație cu alte firme sunt mult mai bune.multumesc.
Ionela MistrianuIonela Mistrianu
10:45 23 Feb 24
Recomand cu încredere preturi foarte bune, produse de calitate și echipa de mare valoare 👍👍
Dant AlexaDant Alexa
09:01 21 Feb 24
Mă declar foarte mulțumit de această companie. Au venit la instalare niste băieți minunați am avut parte de comunicare plăcută și niște oameni foarte atenți din toate punctele de vedere. Instalarea sa făcut rapid cu toate că condițiile de lucru au fost cam grele din cauza spațiului dar echipă a găsit cea mai buna variantă fara prea multe bătăi de cap. Nu am cuvinte păcat că sunt doar 5 stele. Recomand cu încredere.
bogdan mehedintubogdan mehedintu
20:11 20 Feb 24
Totul foarte bine.Contract , termene , lucrare , echipa de montaj.Nimic de spus negativ.Recomand cu drag
Bancu Narcisa CosminaBancu Narcisa Cosmina
20:06 20 Feb 24
Sunt mulțumită. Au respectat termenul pentru montaj, echipa profesionista, montajul executat intr-o singura zi.
Stela OroszStela Orosz
12:23 05 Feb 24
Multumim echipei Inosolar pentru realizarea sistemului de panouri fotovoltaice in vederea producerii energiei electrice la societatea Grace Design din localitatea Peciu Nou. Colaborarea cu societatea dvs., profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada ne determina sa va recomandam si altora cu multa incredere!Va dorim sa fiti sanatosi si sa continuati cu increderea ca ceea ce faceti este de ajutor multora!
LARISA CIOBANCANLARISA CIOBANCAN
16:30 27 Jan 24
Suntem foarte mulțumiți de proiectul realizat de către echipa dvs .O echipa harnică , serioasă și profesionistă !Ne bucurăm ca am optat pentru firma dvs și am obținut un rezultat favorabil ! Recomandăm tuturor cu încredere echipa inoSolar ! Mulțumim , Agripensiunea La Grădina Baia Sprie !
MIrela GheorghitaMIrela Gheorghita
16:10 26 Jan 24
Recomand cu toată încrederea inoSOLAR pentru oricine dorește să investească în energie solară. Am avut o experiență excelentă cu ei, echipa profesionistă, amabilă, foarte multumiți de serviciile lor!Mult succes în continuare!
EfyEfy
11:18 23 Nov 23
Multumesc echipei InoSOLAR! Am montat cu ei un sistem fotovoltaic off grid si doresc sa recomand cu toata aprecierea pe dl. Inginer BENONE BULUGU pentru inaltul sau profesionalism, pentru competenta tehnica, pentru comunicare eficienta si mai ales pretioasele sale recomandari tehnice. Multumim si d-nei. Alisa de la departamentul vanzari-relatii clienti care prin perseverenta si implicarea ei a facut toate demersurile specifice ca acest sistem sa fie montat in scurt timp. Concluzie: fara Dumnezeu nu poti face nimic in viata, iar uneori un om potrivit, competent la timpul si locul potrivit, pot deveni un mod prin care, Dumnezeu iti surade indirect in viata!
js_loader
Oferta te așteaptă. Sună acum!