Preînscrie-te aici în Programul Casa Verde 2024

Panouri Fotovoltaice cu Investiție Minimă

Beneficiază acum de o finanțare nerambursabilă în cuantum de 90% la un sistem fotovoltaic, prin programul Casa Verde 2024, alegând INOCOM BIZ SRL, din lista instalatorilor validați AFM!

Completează formularul de contact de mai jos pentru a primi consultanță de la început până la final, documentația tehnică pentru racordare, furnizarea și instalarea sistemului fotovoltaic și până la 25 de ani garanție!

+2000

KW Putere pe stoc

+95%

Clienți Mulțumiți

+6

luni monitorizare Gratuită

+40

Specialiști calificați

De ce să accesezi programul casa verde 2024?

Prin accesarea Programului Casa Verde 2024 primești până la 20.000 lei finanțare și te bucuri de independență energetică cu un sistem fotovoltaic performant.

Independență energetică

Bucură-te de independență energetică și obține energie curată de la Soare!

Panouri de calitate

Folosim panouri de calitate. De aceea oferim garanție extinsă în funcție de fișa tehnică a panourilor pe care le folosim.

Garanție extinsă

Oferim garanție standard 5 ani la întregul sistem fotovoltaic și garanție extinsă conform fișelor tehnice ale panourilor fotovoltaice premium utilizate.

Documentație tehnică

Te ajutăm cu toată documentația tehnică de la Casa Verde 2024 pentru racordarea la rețea!

Instalare completă

Noi ne ocupăm de absolut tot: de la fiecare fir sau șurub, până la panouri și conectare!

Monitorizare gratuită

Oferim monitorizare complet gratuită în primii 5 ani

De ce să ne alegi

Clienți mulțumiți Casa Verde 2023 din toată țara

Recenzii Casa Verde 2023

Eligibilitate Casa Verde 2024

Persoanele fizice cu domiciliul în România sunt eligibile pentru aplicarea la programul Casa Verde 2023.

Ești proprietarul imobilului pe care se amplasează sistemul de panouri fotovoltaice. Se pot monta panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde 2023 și dacă ai ipotecă (adică casa este cumpărată prin rate la bancă).

Imobilul teren și construcție trebuie sa fie intabulate și notate in Cartea Funciară.

Unde sunt mai mulți proprietari, aceștia trebuie să își dea toți acordul cu privire la implementarea proiectului (copropietarii semnează pe cererea de finanțare).

Imobilul nu trebuie să facă obiectul unui litigiu sau revendicări și să nu existe obligații restante la bugetul de stat și la bugetul local.

Documentație Casa Verde 2024

Te ajutăm noi cu acest format de cerere de finanțare. Trebuie doar să completezi formularul de contact sau să ne contactezi și te sprijinim noi cu tot procesul Casa Verde 2023.

Va trebui să deții un act de identitate valid și neexpirat pentru a depune cererea de finanțare în programul Casa Verde 2023.

Extras de carte funciară (nu mai vechi de 30 zile) din care să rezulte dreptul de proprietate asupra imobilului construcţie pe care se va implementa proiectul.

Certificatul de atestare fiscală privind obligaţiile de plată către bugetul de stat, emis pe numele solicitantului, de către organul teritorial de specialitate al Ministerului Finanţelor Publice.

Certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, emis pe numele solicitantului, de către autoritatea publică locală în a cărei rază teritorială își are domiciliul.

Transformă-ți casa într-o sursă de energie curată cu inoSOLAR și beneficiază de programul Casa Verde 2024

TESTIMONIALE

inoSOLAR
5.0
Conform celor 114 de recenzii
powered by Google
Ghita BitisGhita Bitis
06:48 13 Apr 24
Am montat cu ei in Oradea un sistem de 5.6 Kw, trifazic pentru mine si unu monofazic pentru parinti prin AFM. nota 10* . Felicit echipa din Timinisoara . Doar cuvinte de apreciere ! sunt convins ca aceste aprecieri ii onoreaza si in aceeasi masura ii responsabilizeaza sa ramana la fel de seriosi si promti! RECOMAND !
Doru TanaseDoru Tanase
06:56 11 Apr 24
Am montat sistem panouri fotovoltaice 6kw/h. Echipa profesionistă, firma este serioasă. Recomand cu încredere
hanta viorelhanta viorel
17:37 10 Apr 24
Programul Casa Verde 2023 - instalator Inosolar. Multumesc intregii echipe Inosolar pentru profesionalism, seriozitate si rapiditate si in mod deosebit echipei din teren (Elisei si Robert) pentru montajul rapid si de calitate a lucrarii.
doru lucandoru lucan
06:01 09 Apr 24
Totul este ok. Echipa din Timișoara a fost foarte profesionistă, amabilă și disponibilă, îi recomandăm. Vă mulțumim frumos.
marius alin cionoiumarius alin cionoiu
15:15 07 Apr 24
Foarte ok si tehnic si din punct de vedere organizatoric, si pret bun fata de piata. Recomand cu drag!!!
Valentin Daniel OanaValentin Daniel Oana
06:27 03 Apr 24
Am montat prin programul Casa Verde un sistem fotovoltaic de 5,8 trifazat . Am fost foarte mulțumit de echipa Inosolar inca de când i-am ales ca si firma . Mereu disponibil pt orice nelămurire . Recomand .
Musat PetreMusat Petre
06:02 02 Apr 24
Am montat împreuna prin Casa Verde 2023 acest proiect de 10.7kW, panouri Canadian Solar si invertor Huawei SUN2000 trifazat.Au lucrat profesionist și au ținut cont de micile ajustări ale noastre.Sistem perfect funcțional, ne bucurăm deja de ceea ce livrează.Recomand cu încredere 👌
Florin-Gheorghe TipleaFlorin-Gheorghe Tiplea
02:38 19 Mar 24
Am montat panouri fotovoltaice, 5,8 kw, prin programul Casa Verde cu echipa Inosolar și am fost foarte mulțumit de colaborarea cu ei. Recomand ca o firmă serioasă și profesionistă. Am numai cuvinte de laudă și la adresa echipei care a venit la montaj.
Perva CiprianPerva Ciprian
04:26 14 Mar 24
O echipa super calificata. Serviciile au fost foarte bune din partea celor de la ofertare precum si a celor care au executat lucrarea. O firma pe care o recomand. Colaborarea noastra a fost prin programul Casa Verde 2023.
János GacsadiJános Gacsadi
07:28 01 Mar 24
Marius DetaMarius Deta
15:09 29 Feb 24
Sunt foarte mulțumit de lucrare,băieții au știut fiecare ce sa facă și sau mișcat excelent.Acte,oferta foarte buna și foarte punctuali pe scurt, profesionalism.
Rafael ReitmayerRafael Reitmayer
11:42 24 Feb 24
O echipă de nota 10.foarte punctuali,pliați pe nevoile clientului și desigur calitatea lucrării care face diferența.si sa nu uit...prețurile în comparație cu alte firme sunt mult mai bune.multumesc.
Ionela MistrianuIonela Mistrianu
10:45 23 Feb 24
Recomand cu încredere preturi foarte bune, produse de calitate și echipa de mare valoare 👍👍
Dant AlexaDant Alexa
09:01 21 Feb 24
Mă declar foarte mulțumit de această companie. Au venit la instalare niste băieți minunați am avut parte de comunicare plăcută și niște oameni foarte atenți din toate punctele de vedere. Instalarea sa făcut rapid cu toate că condițiile de lucru au fost cam grele din cauza spațiului dar echipă a găsit cea mai buna variantă fara prea multe bătăi de cap. Nu am cuvinte păcat că sunt doar 5 stele. Recomand cu încredere.
bogdan mehedintubogdan mehedintu
20:11 20 Feb 24
Totul foarte bine.Contract , termene , lucrare , echipa de montaj.Nimic de spus negativ.Recomand cu drag
Bancu Narcisa CosminaBancu Narcisa Cosmina
20:06 20 Feb 24
Sunt mulțumită. Au respectat termenul pentru montaj, echipa profesionista, montajul executat intr-o singura zi.
Stela OroszStela Orosz
12:23 05 Feb 24
Multumim echipei Inosolar pentru realizarea sistemului de panouri fotovoltaice in vederea producerii energiei electrice la societatea Grace Design din localitatea Peciu Nou. Colaborarea cu societatea dvs., profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada ne determina sa va recomandam si altora cu multa incredere!Va dorim sa fiti sanatosi si sa continuati cu increderea ca ceea ce faceti este de ajutor multora!
LARISA CIOBANCANLARISA CIOBANCAN
16:30 27 Jan 24
Suntem foarte mulțumiți de proiectul realizat de către echipa dvs .O echipa harnică , serioasă și profesionistă !Ne bucurăm ca am optat pentru firma dvs și am obținut un rezultat favorabil ! Recomandăm tuturor cu încredere echipa inoSolar ! Mulțumim , Agripensiunea La Grădina Baia Sprie !
MIrela GheorghitaMIrela Gheorghita
16:10 26 Jan 24
Recomand cu toată încrederea inoSOLAR pentru oricine dorește să investească în energie solară. Am avut o experiență excelentă cu ei, echipa profesionistă, amabilă, foarte multumiți de serviciile lor!Mult succes în continuare!
EfyEfy
11:18 23 Nov 23
Multumesc echipei InoSOLAR! Am montat cu ei un sistem fotovoltaic off grid si doresc sa recomand cu toata aprecierea pe dl. Inginer BENONE BULUGU pentru inaltul sau profesionalism, pentru competenta tehnica, pentru comunicare eficienta si mai ales pretioasele sale recomandari tehnice. Multumim si d-nei. Alisa de la departamentul vanzari-relatii clienti care prin perseverenta si implicarea ei a facut toate demersurile specifice ca acest sistem sa fie montat in scurt timp. Concluzie: fara Dumnezeu nu poti face nimic in viata, iar uneori un om potrivit, competent la timpul si locul potrivit, pot deveni un mod prin care, Dumnezeu iti surade indirect in viata!
js_loader
Oferta te așteaptă. Sună acum!